BongaCams

BongaCams

   BongaCams este un site de videochat disponibil in 31 de limbi. DeÈ›ine posibilitatea ca modelul sa difuzele in mai multe categorii (Model Show): Free Chat, Private Chat, Spy Shows, Group Shows. Acesta a fost înfiinÅ£at in anul 2012 si este administrat de catre compania Beronata Services Ltd.

   Permite blocarea È›arilor iar conceptul acestui site este: Gratuit si PPM – Plata pe minut (Private). 1 Tokens pe acest site este chivalent cu 0.05$.

   Bongacams.com e site-ul pe care-l recomand incepatoarelor. Majoritatea banilor se fac din bacsisuri pe care ii vei primi pur si simplu, de la clientii care te plac, fara sa fie nevoie sa interactionezi cu ei. Nici macar nu trebuie sa stii vreo limba straina ca sa faci primii banuti.

   Platile sunt efectuate saptamanal  prin Payoneer, Transfer Bancar, Cec Bancar sau Paxum la suma minima de 50 dolari. Daca intr-o saptamana nu a-ti ajuns la suma minima de plata si anume 50 dolari suma va fi amanata pe saptamana viitoare pana se ajunge la acea suma. Dar de obicei se ajunge fara probleme.

   Pentru a va inregistra ca model va trebui sa accesati linkul din partea de jos a pagini: Inregistrare Modele (MODELS SIGN UP)

0 Comentarii

ComenteazăCancel reply