7 metode simple pentru a-ti creste incasarile

7 metode simple pentru a-ti creste incasarile

  Ai momente cand ai impresia ca nu faci destui bani? Nu esti multumita de rezultatele prestatiei tale si iti doresti sa schimbi asta, dar nu stii cum? Noi avem cateva sfaturi, pe care, daca le urmezi, cu siguranta iti vei atinge sau chiar depasi asteptarile.

  Castiga mai multi bani facand videochat

1. Noteaza-ti intotdeauna programul si respecta turele pe site-ul de videochat
Este important ca membrii sa stie cand te mai pot gasi pe site iar atunci sa te si gaseasca. Programul tau se poate potrivi foarte bine cu timpul liber al membrilor, fapt care poate conduce la multe intalniri private dar si incasari pe masura.

Pe de alta parte, site-ul ofera promovare speciala modelelor care sunt active si constante pe site. De ce sa nu profiti de acest avantaj si de ce sa nu te folosesti de el la maximum? Primind promovare din partea siteului, primesti automat si trafic marit. Trafic mai mare inseamna bani mai multi!

2. Propune-ti atingerea numarului minim de minute online in camera de videochat
In cazul in care esti model nou, importanta atingerii a minim 1800 minute/saptamana in primele saptamani este colosala. In primul rand, site-ul iti ofera promovare in functie de activitatea ta pe site. Daca esti un model cu activitate constanta, care atinge sau depaseste saptamanal cele 1800 minute, traficul tau va creste ca urmare a promovarii facute de site, si incasarile vor fi pe masura.

In cazul in care esti deja model vechi, atingerea celor 1800 minute saptamanal te va ajuta sa iti mentii pozitia pe site si sa ti-o imbunatatesti.

3. Propune-ti ca de la o saptamana la alta sa-ti cresti incasarile
Cresterea incasarilor presupune munca, perseverenta, rabdare. O metoda care te poate ajuta sa cresti usor este stabilirea unui target saptamanal.

4. Mentine-ti relatiile cu membrii fideli si incearca sa maresti numarul lor
Este foarte important sa acorzi atentie tuturor mesajelor primite din partea membrilor fideli, sa le raspunzi sincer, sa fii cat mai prietenoasa, intelegatoare. In acest mod te asiguri ca vor reveni la tine.

Cand esti online, deschide cele mai intime discutii, afla care sunt problemele personale ale membrilor si incearca sa le dai sfaturi. Povesteste-le si despre tine, punand accent pe calitati, experiente vesele, punandu-te intr-o lumina buna. Vorbeste despre planuri de viitor, dorinte, modalitati de a le indeplini. Devino prietenul lor fidel iar membrii cu siguranta vor aprecia interesul tau si te vor contacta in mod constant pentru asemenea discutii.

5. Nu uita de optiunea notitelor pentru membrii fideli
Un alt detaliu important este folosirea notitelor. De multe ori ti se poate intampla sa uiti anumite detalii despre un anumit membru care revine la tine in mod constant, cu care ti-ai construit o relatie. Pentru a face aceasta relatie sa mearga in continuare si pentru a nu da impresia ca esti interesata doar de banii pe care el ii cheltuie cu tine, este foarte bine sa ii arati ca ai retinut foarte multe detalii despre el. Noteaza-ti cum ii cheama pe copiii lui, din ce oras este, in ce oras locuieste, unde lucreaza, cu ce se ocupa, care sunt pasiunile lui, care este data lui de nastere etc.

Faptul ca iti amintesti micile detalii il va face sa se simta important si va acorda toata increderea lui relatiei voastre, fapt care il va aduce din ce in ce mai des in camera ta. Pana la urma, asta este ceea ce iti doresti, nu?

6. Vino mereu cu ceva nou, impresioneaza, surprinde!
Niciodata sa nu apari cu acelasi outfit zile la rand. Devii plictisitoare si dai impresia ca nu ai suficienta grija de imaginea ta. Membrilor le place sa fie surprinsi, iar daca vrei sa revina la tine indicat ar fi sa nu arati la fel intotdeauna. Asa cum barbatii sunt incantati cand prietenele lor fac schimbari de look, sau cand se aranjeaza mai special, la fel vor fi incantati si de tine.

Incearca pe cat posibil sa alternezi de la tinute jucause, la tinute serioase, sexy, casual asa  cum am discutat intr-un articol precedent .

7. Gold Show-urile – spectacolul unui model de videochat
De fiecare data cand vezi ca ai un numar mare de membri in pagina de chat free, dar nu se simt motivati sa intre in privat, incepe un Gold Show. Cu o atitudine buna este imposibil sa nu iti iasa show-ul.

Un Gold Show nu poate fi niciodata un esec. Chiar si in situatia in care nu reusesti sa strangi suma pe care ti-ai propus-o pentru show, ai fost vazuta de multi membri noi si sansele ca unul dintre ei sa vrea sa intre in privat sunt mult mai mari decat daca doar stateai in free chat fara sa faci mare lucru.




0 Comentarii

ComenteazăCancel reply