mituri despre videochat

mituri despre videochat

Se pare ca parerile critice la adresa modelelor care si-au ales acesta meserie nu inceteaza sa apara, iar acest lucru se datoreaza prejudecatilor pe care le au oamenii, dar si lipsei de informare. Considerat de multi o modalitate degradanta de a face bani, videochatul ramane totusi unul dintre joburile care ofera mai multe avantaje. In acest articol demontam cele mai mari 5 mituri despre videochat!

1. In videochat trebuie sa te dezbraci ca sa faci bani.

Aceasta este una dintre conceptiile gresite pe care le au oamenii despre ceea ce presupune jobul intr-un studio de videochat. Nu negam faptul ca sunt si studiouri in care modelele sunt obligate sa presteze show-uri erotice in fata webcamului, insa la fel de multe sunt studiourile care lasa libertatea fetelor de a face propriile alegeri.Daca alegi studioul potrivit, poti sa faci bani doar discutand, fara sa fii nevoita sa te dezbraci.

2. Doar fetele care arata bine pot face videochat.

Probabil si mai multe fete si-ar indrepta atentia catre anunturile de joburi in videchat daca ar sti ca cerintele nu sunt asa de mari pe cat se crede. Desi ai putea fi de parere ca doar fetele care arata foarte bine au sanse sa primeasca un job intr-un studio de profil, in realitate lucrurile stau diferit. In studiourile glamour, orice fata poate fi angajata, indiferent daca nu are un corp perfect sculptat. Intr-adevar, ceea ce conteaza este sa ai un aspect ingrijit, pentru ca asa vei reusi sa le captivezi atentia membrilor.

3. Videochatul iti afecteaza reputatia.

Nu de putine ori, videochatul naste temeri legate de stigmatizarea sociala. Fetelor care vor sa se angajeze in studiouri le este frica de criticile pe care le vor primi de la cei din jur. Aceasta este o atitudine gresita, deoarece si videochatul este un job ca oricare altul si nu ai niciun motiv sa te simti jenata daca il practici. Pur si simplu, ia deciziile care sunt cele mai benefice pentru tine si nu asculta parerile celor care emit judecati in necunostinta de cauza.

4. Modelele de videochat sunt femei de moravuri usoare.

De fapt, lucrurile stau exact invers: fetele care aleg sa lucreze ca modele sunt inteligente si ambitioase, majoritatea chiar studente care nu vor sa isi intrerupa studiile si care s-au angajat pentru a reusi sa isi achite toate cheltuielile.

5. Sa faci videochat inseamna sa te prostituezi.

Deseori, videochatul este asociat cu prostitutia. Insa, cele doua activitati nu au nicio legatura, ci, din contra, modelele de videochat sunt fete care au principii si care stiu ce isi doresc de la viata. Un alt contraargument este acela ca videochatul presupune interactionarea online cu diferiti membrii care acceseaza site-urile de nisa, interactiune care, evident, nu presupune contact fizic de nicio natura.








0 Comentarii

ComenteazăCancel reply