Poti arata SENZATIONAL

 Poti arata SENZATIONAL

Iata cum sa  arati bine pe  camera:

    1.Machiajul.
Un detaliu deloc de neglijat, daca vrei sa iti impresionezi userii la fiecare sesiune de videochat. Secretul pentru un chip fara cusur este sa adopti un make-up mai puternic decat cel pe care obisnuiesti sa il porti de obicei. Asadar, pune accentul pe conturarea ochilor si pe un fond de ten cu acoperire perfecta. Ideal ar fi sa folosesti produse profesionale, pentru a evita ca, dupa cateva ore, tenul tau sa capete un luciu inestetic. Un pont inedit: machiajul tip smokey eyes si genele false te vor avantaja, indiferent de culoarea ochilor. Plus ca, exista mai multe nuante de fard pe care le poti folosi intr-un machiaj smokey, asa ca, iata o modalitate prin care poti arata minunat in fata camerelor

    2.Coafura.
Fii surprinzatoare si afiseaza-te in fata userilor mereu altfel. Asadar, un prim sfat: evita coafurile simple si plictisitoare si indrazneste sa iti aranjezi parul in moduri inedite, precum bucle definite . De asemenea, fa-ti curaj si vopseste-ti parul intr-o culoare puternica, daca vrei sa nu treci neobservata. In plus, nu te opreste nimeni sa folosesti peruci, de exemplu. In acest fel, te asiguri ca vei reprezenta mereu o surpriza pentru cei care vor sa te vada.

    3.Vestimentatia.
Alege sa porti costumatii interesante asa  cum am discutat intr-un  articol anterior pentru a dovedi ca esti originala. Lasa-ti imaginatia sa isi spuna cuvantul si poarta piese vestimentare care sa iti accentueze silueta perfecta.

    4.Decorul camerei.
Sa stii ca decorul joaca un rol extrem de important in timpul unei sesiuni de videochat, asa ca nu neglija acest aspect. Asigura-te ca locatia in care iti desfasori activitatea arata impecabil, incepand cu lenjeria de pat si incheind cu elementele de decor, precum lumanarile si draperiile.

    5.Lumina si unghiul in care stai.
Inainte sa pornesti o sesiune de videochat, testeaza lumina si vezi care este intensitatea care iti pune in valoare trasaturile. In ceea ce priveste unghiul potrivit, cu siguranta, ai constatat si tu ca, in fotografii, de exemplu, arati mai bine dintr-o anumita parte, stanga sau dreapta. Asadar, si in acest caz, studiaza-te pe camera si vezi in ce pozitie arati mai bine.

0 Comentarii

ComenteazăCancel reply