FirstChoice Pay

FirstChoice Pay

  Recent, pe toate forumurile si siteurile de profil au aparut informatii care vizeaza restrictionarea activitatii Choice Banck de  catre autoritati.

  Aceasta banca emitea cardurile companiei FirstChoise Pay.

  Cardurile FirstChoice Pay au fost folosite in ultimii ani, atat de  modelele independente, cat si de diferite studiouri pentru a ascunde sursa banilor castigati  si mai ales pentru evitarea platii taxelor.

  FirstChoice Pay a fost infiintat in 2016, pentru a prelua incarcatura de probleme provenita din transferul banilor in industria adult, care era manageriata pana atunci de catre Payoneer sub un singur nume.

  Practic , Payoneer a mentinut afacerile freelancerilor si a  oricarei alte categorii, mai putin cele legate de industria adult.Tot ceea ce a reprezentat adult sau videochat, a trecut sub noul nume FirstChoice Pay. Un FirstChoice Pay mult mai transparent si mult mai responsiv la solicitarile privind schimbul de  informatii cu Statul Roman, fiind o companie incorporata in Israel.

  Multe studiouri au activitatea blocata complet si banii efectiv pierduti. 

  Un model de  studio din America. a reclamat pe Twitter , faptul ca FirstChoice Pay i-a blocat castigurile in valoare de  30 000 USD, bani care sunt cu siguranta pierduti.

0 Comentarii

ComenteazăCancel reply